06-34925171 info@schitterhart.nl
Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Christine ben getrouwd en heb 3 kinderen die bijna volwassen zijn. Ik woon dichtbij de IJssel hier ben ik vaak te vinden voor een stevige wandeling. Ik zie mijn leven als een reis. Twee jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd in de zorg. Het was tijd voor een nieuwe stap. Een opleiding tot gewichtsconsulent bij de Academie voor Holistisch Coachen.

Ik ben BGN gewichtsconsulent en heb mij aangesloten bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nederland. Mijn  advies is op basis van de richtlijnen gezonde voeding.

 

Waar word ik blij van?

Een verse kop cappucino

Een mooi veldboeket

Een wandeling in de natuur

In de keuken verse maaltijden bereiden van onbewerkte producten

Wat kenmerkt mij?

Ik ben een verbinder en zie graag het goede in de ander, bij mij  is het glas halfvol in plaats van halfleeg. Ik ben een ervaringsdeskundige als het gaat om overgewicht. Ik weet als geen ander wat het is om de strijd met de kilo’s aan te gaan.

Mijn eigen ervaring is dan ook; als je goed voor jezelf zorgt wordt je gelukkiger en kun je beter tot bloei komen. Dat is waarom ik gewichtsconsulent ben. Heel graag wil ik vrouwen helpen die vastlopen in hun levensstijl. Ik wil hen nieuwe inzichten geven zodat ze lekkerder in hun vel komen te zitten, blijer zijn met zichzelf en nog meer gaan schitteren op de plek waar ze staan. Al jaren heb ik het verlangen om mijn enthousiasme over te brengen aan moeders die het lastig vinden om gezond te eten en te leven.

Ook voor jou?

Thuisgekomen heb je trek, maar weinig inspiratie om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Je wilt het wel, gezond eten en leven, maar weet eigenlijk niet goed hoe je dat aan moet pakken. En dan lig je ’s avonds moe op de bank, terwijl je weet hoe goed beweging voor je is.

Je wilt het goed doen, voor jezelf en je gezin, maar doet het voor je gevoel nooit goed genoeg.

Stap voor stap

 

Heel graag help ik je op weg, geef je praktische tools waar je zonder veel extra inspanning verder mee komt. Want, wat is nu eigenlijk een gezonde levensstijl? Misschien leg je de lat wel veel te hoog. We beginnen klein. Uiteindelijk zul je ervaren dat je weer nieuwe energie krijgt en dat je…

  • weet wat een gezond voedingspatroon is
  • inspiratie hebt om een gezonde maaltijd op tafel te zetten
  • tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen
  • na een werkdag energie over hebt om er te zijn voor je gezin
  • ervaart hoe goed het is om meer te bewegen
  • meer eigenwaarde hebt, blij bent met jezelf en je omgeving

Blijvend resultaat

Samen zetten we kleine stappen om het vol te houden, ook op de lange termijn. We gaan voor blijvend resultaat.

Mijn doel is om jou een betere versie van jezelf te laten zijn en tot bloei te zien komen. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd!

Laten we een afspraak plannen

Telefoonnummer

0634925171

Stuur een e-mail

info@schitterhart.nl